Scholing

De afgelopen 5 jaar mochten we op meer dan 300 scholen advies en scholing geven op het gebied van Dynamische Schooldag en Bewegend Leren.

95% van deze scholen behoort tot het primair onderwijs. De laatste jaren neemt de belangstelling voor dit onderwerp in het VO, MBO en HBO sterk toe.

Op tientallen scholen hebben we implementatietrajecten ‘Dynamische Schooldag’ geleid. Op meerdere congressen zijn wij keynote-spreker en verzorgen wij workshops.

Jaarlijks organiseert het Platform Dynamische Schooldag een eigen congres.

Wij bieden scholing en advies op maat voor besturen, schoolteams of bouwen in de vorm van:o       adviesbezoeko       workshopo       inspiratiedag of dagdeelo       keynote/lezingo       studiedag met meerdere sprekers/workshops.o       implementatietrajectenWij hebben veel ervaring met de volgende thema’so       Dynamische schooldag/Bewegend Leren in PO/VO/MBO en HBOo       Dynamisch rekenonderwijs POo       Rekenonderwijs buiten PO en VOo       Dynamisch taalonderwijs PO en VOo       Dynamische schooldag met kleuterso       Het kwaliteitskader bewegend leren – alle onderwijssoorteno       Een dynamisch dagrooster POo       Schoolplein PO en VOo       Omgaan met verschillen in spel- en beweegsituaties (bewegingsonderwijs en buitenspelen/pauzes) PO en VOVoor studiedagen met meerdere sprekers maken wij gebruik van experts waar wij mee samenwerken op gebied van de dynamische schooldag/bewegend leren.Wil je een goodiebag aanbieden op je studiedag? Ook daar denken we graag in mee. Wij kunnen een pakketten aanbieden in verschillende prijsklassen met minimaal 20% korting op de verkoopprijzen.

Heb je vragen over het bovenstaande en wil je contact met ons opnemen? 
Gebruik het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.